WINTER CRANBERRY BEHANDELING

Winter Cranberry Mask Behandeling Het Winter Cranberry Mask werkt super hydraterend en verzorgend tijdens de wintermaanden. Dit  masker zit boordevol anti-oxidanten uit biologische cranberry’s, bramen, granaatappel, gember en honing gecombineerd met de warmte van kaneel en zoethout.
Exfolierend op milde wijze zodat er een volle, heerlijke en vernieuwde huid tevoorschijn komt. Ideaal voor de (heel) droge winterhuid.

Voordelen: – Hydrateert en verzorgt de droge winterhuid; – Boordevol anti-oxidanten; – Exfolieert op milde wijze (daarom ook geschikt voor acne en gevoelige huid).

Behandelwijze :
• De huid wordt gereinigd met een Cleanser van DermaQuest waarna een Algea Polishing Scrub volgt
• Het verwijderen van onzuiverheden • Aanbrengen van het Winter Cranberry Masker
• De huid wordt extra gehydrateerd met een Essential B5 Serum
• De behandeling wordt afgesloten met een Essential Moisturizer en voor bescherming van de huid een SPF (Zinclear of Youth Protection)

Prijs : € 55,00

DermaQuest Cranberry Winter Mask

Bevat :
Cranberry’s zijn super ontgiftende en vooral gunstig voor mensen met vette of acne-gevoelige huid. Cranberry’s helpen om huidontsteking, roodheid, jeuk, en geïrriteerde huid te verminderen.

Granaatappel is fantastisch voor de huidcel regeneratie, het verhogen van de circulatie en helpt weefsel te herstellen en wonden te helen. Bovendien is het effectief tegen huidveroudering, het bevordert de stevigheid van de huid en ook de productie van collageen en elastine. Granaatappel helpt ook in de strijd van de huid tegen beschadiging door de zon door het voorkomen van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken, terwijl het  lijntjes en rimpels vermindert.

Bramen zijn vol voedselrijke antioxidanten, fytochemicaliën, flavanolen, vitaminen en mineralen.

Ellaginezuur draagt bij aan het verbeteren van de hydratatie en gladheid van de huid.

Vitamine C is een super antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen, terwijl het de  niveaus van collageen en elastine versterkt.

Honing is een natuurlijke manier om acne aan te pakken en te voorkomen. Vol van antioxidanten.
Het is ook zeer hydraterend en kalmerend.

Gemberwortel is van nature ontstekingsremmend, antiseptische en vol antioxidanten.
Het bestrijdt effectief acne en ontstekingen, terwijl het de huid beschermd en ouderdomsvlekken verminderd.
Kaneel is ontspannend, stimulerend en verwarmt u van binnen.

Zoethout is een ongelooflijk divers ingrediënt dat roodheid en irritatie vermindert, en regelt ontstekingen. Effectief en veilig voor de gevoelige huid, het is ook heel verhelderend, het verminderd de verschijning van donkere kringen onder de ogen, littekens, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. Het is ook nuttig voor de  acne-gevoelige huid omdat het de olieproductie reguleert.

Citroenzuur is een geweldige exfoliator en conserveermiddel.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*