Nieuw! Unieke gezichtsserums van V 10 Plus

Nieuw! Unieke gezichtsserums van V 10 Plus

De lijn gezichtsserums is ontwikkeld als oplossing voor een groot aantal huidproblemen. Of u nu een droge huid, doffe huid, verouderde huid, pigmentvlekken of donkere vlekken onder de ogen heeft; V 10 Plus biedt een bijpassende behandeling aan.
Door de juiste combinatie van serums kunt u gericht werken aan een huid met een mooie, gezonde glow.
Zelfs voor de gevoelige en geïrriteerde huid zijn er bijpassende serums, zodat acne of vergrote poriën kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

Uniek concept
Het concept van V 10 Plus is bedacht door Mrs. Akiko Yokota, die geïntrigeerd raakte door de huidverzorgingsroutine van haar grootmoeder. Zij waste haar gezicht iedere dag met rijstwater om haar gezicht gehydrateerd en jong te houden. Dit inspireerde Mrs. Yokota om onderzoek te doen in samenwerking met Mr. Nobu naar het effect van natuurlijke ingrediënten in huidverzorging.
Het resultaat van hun inspanningen is een collectie huidserums die gespitst zijn op specifieke huidproblemen zoals acne en pigmentvlekken.

“Een mooie huid is een schone, heldere en stralende huid zonder make-up.” – Mrs. Akiko Yokota

Unieke ingrediënten uit de natuur
De gezichtsserums van V 10 Plus bevatten allen bijzondere ingrediënten uit de natuur. Hyaluronzuur en aminozuur voorzien de huid  bijvoorbeeld van voldoende vocht, waardoor de huid langer stevig en soepel aanvoelt. Vitamine  A en botanisch placenta verminderen de doffe huid en laten deze weer stralen. Collageen vermindert tekenen van huidveroudering. Ieder serum heeft zo zijn specialiteit.

Voor iedere huid
De V 10 Plus gezichtsserums kunnen toegepast worden om één of meerdere huidproblemen gericht aan te pakken. De serums kunnen in verschillende combinaties en doseringen gemengd worden, waardoor iedereen echt een unieke huidbehandeling krijgt die volledig is aangepast aan zijn of haar huid.

Uitgebreide collectie
De V 10 Plus collectie bestaat inmiddels uit 11 verschillende huidserums met ieder een eigen specialiteit, van een serum gericht op rimpels en elasticiteit van de huid tot een serum gericht op de melanineproductie van de huid om pigmentvlekken en sproeten te helpen voorkomen.

Naast deze populaire collectie heeft V 10 Plus ook een basic care – lijn, met een cleanser en zonnebrand. Aanvullend of ter voorbereiding van de huidserums is er een special care – lijn, waar onder andere een peeling en moisturizer onder vallen.

WINKEL HIER

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*